Werkwijze

Werkwijze

“If a sailor looses the tiller and lets the sails flap in the wind and the boat drift wherever the currents take it, it is not called freedom – it is called drifting. Freedom means taking the helm and sailing toward the chosen destination.”

Ten Kate Partners
Ten Kate biedt zijn diensten aan zonder de ruis van een bedrijf, maar helemaal gericht op relatie en inhoud, als mentale ‘partner’ dus. Daarnaast staat Ten Kate Partners voor een netwerk van specialisten op het gebied van leadership development, positionering, organisatieadvies en personal coaching.

Aanbod: visie en dimensies
Naarmate persoonlijke kwaliteiten en waarden, sociale vaardigheden en de achterliggende motivaties van mensen in organisaties meer met elkaar overeenstemmen, zal het geheel succesvoller zijn. In de hectiek van de dagelijkse praktijk worden deze mentale aspecten echter zelden transparant. Hierdoor kunnen binnen Management Teams en tussen de lagen van de organisatie misverstanden en onvrede ontstaan, die het soepel als een team functioneren van het geheel belemmeren. Een externe, onafhankelijke interventie kan op dat niveau wonderen doen. Concreet zijn er vier dimensies waarop Ten Kate Partners daarbij kan helpen:

I: scan van/visie op de organisatie in relatie tot haar waarden, leiderschap, en strategie
II: advisering over de strategie en positionering van de organisatie
III: coaching en ontwikkeling van individuen en teams, inclusief conflictoplossing
IV: organisatieadvies

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht