Persoonlijke Retraite

Persoonlijke Retraite

Wat?
In een kleine week vind je het antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kan ik effectief handelen in tijden van toenemende complexiteit, snelle  verandering en onzekerheid?
  • Waar haal ik de benodigde energie vandaan?
  • Wat is ervoor nodig om geconcentreerd en doelgericht te zijn?
  • Hoe kan ik realiseren wat ik echt wil?
  • Hoe maak ik mijn leven meer zingevend?

Voor wie?
Mensen die een antwoord zoeken op belangrijke vragen in hun leven en daarom behoefte hebben aan een intensief en goed begeleid transformatieproces.

Context
In vijf dagen inclusief reis wordt een proces gevolgd dat leidt tot de gewenste persoonlijke transformatie. De opbouw is gebaseerd op kennis, onderzoek, ervaringen en inzichten die zijn gevat in een zorgvuldig programma waarin inspanning, ontspanning, inspiratie en begeleiding geïntegreerd zijn.

NU SPECIAL:

Om mensen te helpen hun mentale balans te versterken in deze roerige tijden, biedt de Van Ede Career Academy een speciale Retraite Lagrenie personal transformation aan van zondag 17 april t/m donderdag 21 april 2016. Graag bied ik mijn vele jaren lange ervaring aan als facilitator van deze retraite,

Voor mensen die zoeken naar het antwoord op een vraag of situatie die hun leven, gevoel van zingeving en persoonlijke balans raakt, die op zoek zijn naar een nieuwe blik op het leven, echte inspiratie voor de toekomst, nieuwe inzichten in mogelijkheden en wat wel en wat niet te doen om te worden wie je wilt zijn, is het zinvol om naar de Dordogne te reizen naar het ‘domaine’ Lagrenie in Groléjac en vier dagen later mentaal opgefrist weer terug te komen.

Zie voor meer informatie: https://www.vanede.nl/agenda/2016/4/veca-retraite-lagrenie/

Neem contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht